lauantai 27. joulukuuta 2008

Joulun jälkeen


Jouluruokia riittää ja riittää. Vielä muutamaan paikkaan pitäisi mennä syömään perinteinen jouluateria, niinpä omat jouluruoat kaipaavat ainakin uudennäköistä esille panoa.

Pikainen ruoka syntyi pakaste- ja tökkiherneistä, paistetuista perunoista ja sipulista, kinkusta ja omenaisesta kinkkusoosista sekä rosollista ja maustekurkuista, jotka saivat päälleen aavistuksen hunajaa. Ihan hyvää oli, illaksi vain on keksittävä jotain ihan muuta.

4 kommenttia:

Hyppysellinen kirjoitti...

sehän on poro!

Tsajut kirjoitti...

Poropa hyvinkin.

Insanity_ kirjoitti...

Vau! Tosi kauniisti olet todellakin saanut laitettua jouluruoan esille.
Ettei vain olisi ravintola-alan koulutusta? ;)

Tsajut kirjoitti...

Eräopaskoulussa aikoinaan oli erä- ja riistaruokakurssi, loput on kyllä itse opittua yrityksen ja erhdyksen kautta.
J.