maanantai 15. joulukuuta 2008

Munakasrulla


Ellien ohjetta soveltaen kokeilimme munakasrullaa ensimmäistä kertaa. Täytteenä oli eilisen jämät, eli paistettua jauhelihaa ja sipulia, mausteena valkosipuli ja cajun. Lisäksi rullan väliin päätyin talon ainoa tomaatti ja puolipurkillista Karhunlaukka tuorejuustoa. Päällä oli ripaus juustoraastetta. Tarjoilimme ruoan punakaalisalaatin ja hapankaalin kanssa.

Taikina:

4 kpl kananmuna
4 dl maito
2 dl vehnäjauho
1 rkl juoksevaa rasvaa
0,5 tl suolaa

Sekoita taikinan ainekset kulhossa ja kaada seos leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 225 °C:n lämpötilassa 20-25 minuuttia. Kumoa kypsä munakaslevy toiselle leivinpaperille. Täytä, kääri rullalle, paista vielä 5 min, niin että juustoraaste sulaa.

Ruoka oli todella hyvää, mutta ensi kerralla lämmitämme jääkaappikylmät täytteet.

Ei kommentteja: