sunnuntai 28. joulukuuta 2008

Rosolliainesten piilotusta

Joulunvietto paikastamme saimme matkaamme puolenkilon pussukan valmiiksi kaupantädin keittämiä ja kuutioimia punajuuria, niillehän piti keksiä käyttöä jossain muussakin, kuin rosollissa.

Punajuurihomejuustolisäke

400 g punajuuria
aurajuustoa maun mukaan
puolikas sipuli (olisi voinut olla enemmän)
2 dl kermaa

jaetaan ainekset tasan 4 uunin kestävään kippoon, paistetaan uunissa 200 C 20 min, havaitaan, että pitäisi mennä saunaan, jätetään jäkilämmölle 45 min, tullaan saunasta ja nautitaan. Jopa J piti tästä, vaikkei ole mikään punajuuren ystävä.

Lisäkkeeseen teki mieleni hetken aikaa lisätä paistettua pekonia, mutta silloin kinkku olisi voinut jäädä syömättä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heips ja hyviä rääppiäisiä!
Olipa mukava havaita plokin virkistyneen=)
Ihania ruokia ja reseptejä, pitäneen kokeilla, kunhan saadaan joulumaha ja -ähky vähän pienemmiksi...=)))

-pohojosen likka-

Tsajut kirjoitti...

Terveisiä vaan sinne pohojoseenkin.