lauantai 7. helmikuuta 2009

Tiikerikakku



Tiikerikakku

200 g voita
2 dl sokeria
3 munaa
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
3dl vehnäjauhoja
3 rkl maitoa tai kermaa
2-3 rkl kaakaojauhetta

Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri.
Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.
Lisää keskenään sekoitetut mausteet (ei kaakaojauhetta), leivinjauhe ja jauhot varovasti sekoittaen.
Ota 1/3 osa taikinasta toiseen astiaan ja lisää taikinaan kaakaojauhe ja maito. Sekoita.
Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan. Kaada ensin vaaleaa taikinaa, sitten tummaa ja päällimmäiseksi vaaleaa taikinaa.
Paista 175 C n. 50min.

Kotiruoka Isotalo, Kuittinen, Tennberg

Ei kommentteja: