torstai 11. joulukuuta 2008

Vaalealle tipulle lasillinen siideriä


Marinoimatonta broileria filesuikaleina vajaa puolikiloa.
Pippurisekoitusta.
Sipulia pari pientä tahi yksi iso.
Valkosipulia muutama kynnellinen.
Omenasiideriä lasillinen, loppu ruokailijoille palan painikkeeksi.
Kalakastiketta.
Kermaa purkillinen.
Tomaatteja pari.
Maizenaa.

Sipulit pannulle ja kiireinen marinadi suoraan laatikkoon; siideriä ja kalakastiketta loraus. Punavihermustapippuri myllystä monta kiepausta lihan päälle.
Kanat kärisemään ja loput siiderit tovin kuluttua joukkoon.
Maizenaa hyppysellinen suurustamiseen.
Kerma ja sitten tomaatti aivan viime tippaan.

Kihara pasta läviköstä lautaselle ja päälle sopivasti soosia, kuvaan kauneusvirhettä tuomaan nopeasti sulavaa juustoraastetta.

2 kommenttia:

hanna kirjoitti...

Mainion oloinen resepti. Kanapastahässäkät on aina mieleen :)

Tsajut kirjoitti...

Kanapastaa syödään meillä aika usein juuri sen muunneltavuuden ja nopeuden vuoksi, lisäksi se on ennen kaikkea maukasta.

J