tiistai 6. tammikuuta 2009

Chili con carne


Chili con carnen tekemisestä oli meillä pitkään puhetta, ennen kuin sain aikaiseksi tehdä sen.

Chili con Carne

Naudanpaistia
Tuoretta Chiliä
Paprikaa (eri värejä)
Sipuleita
Valkosipulia
Papuja (valmiiksi kypsiä)
Vettä

Riisiä tai perunaa lisäkeeksi


Leikataan naudan paistista pataan sopivia paloja.
Leikataan muutama iso sipuli siivuiksi, suikaloidaan siemenetön chilipalko ja useita valkosipulin kynsiä sekä punaista ja vihreää paprikaa, puolikas kumpaakin.

Ruskistetaan ensin lihapaloja ja sipuleita tovi, lisätään paprikat ja chili sekä vettä niin että ainekset peittyvät. Annetaan hautua miedolla lämmöllä pari tuntia, loppuvaiheessa lisätään pavut.

Ei kommentteja: