lauantai 17. tammikuuta 2009

Juustonaksukuha


Juustonaksukuhan onje oli muistaakseni aikoinaan Makupalat-ohjelmassa.
Fileet maustoin ensin miedosti suolalla ja sitruunapippurilla,jonka jälkeen ne kastetaan lautasella kananmunassa.Toisella lautasella on murennettuja juustonaksuja, jossa fileet pyöritellään kauttaaltaan. Paista kuumalla pannulla voissa kunnes väri on kullanruskea ja kala kypsää. Tarjoa lisäksi perunoita ja kermaviilikastiketta oman maun mukaan.

2 kommenttia:

Insanity_ kirjoitti...

Kuulostaapa jännältä! Meillä juustonaksuja syödään lähestulkoon jokatoinen viikonloppu, elikkä meillä ne maistuvat. Miltähän maistuisi juustonaksuilla kuorrutettu ahven? Meillä löytyy kaupoista tosi vähän kuhaa, niin yleensä joutuu sitten ahveneen tyytymään..

Tsajut kirjoitti...

Ahvenhan on kuhan serkku, joten se toimii yhtä hyvin. Muihinkin vaalealihaisiin kaloihin tuo sopinee loistavasti.

J