keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Limumaistajaiset


Jyväskylän reissulla järjestimme lapselle ja tämän ystävälle luomulimumaistajaiset. Tarjoomukset olivat peräisin Ekolosta ja Heilasta. Bionaden selja ja inkivääri-appelsiini limonadit ja Whole earthin karpalolimukka.

Nelihenkinen raatimme arvosti Karpalolimukan parhaaksi. Toisessa sijassa oli hajontaa, mutta inkivääri-appelsiini voitti täpärästi.

Bionaden limut ovat kuulemma hyvin terveellisiä, mutta maku ei vakuuttanut meistä ketään; ne maistuivat aika pliisuilta. Ne tuskin enää löytävät tietään meidän ostoskassiimme.
Whole earthin limuihin tutustuimme lapsen kanssa kelluessamme kesällä Keravan joessa ja totesimme ne loistaviksi. Bionade taas oli uusi tuttavuus. Whole earthin limuista S:n lempilimu on ehdottomasti inkivääri, sen veroista limua ei ole toista.

2 kommenttia:

Tusla kirjoitti...

Ihan samaa mieltä tuosta Bionadesta! Ostin vielä sitä punaista versiota eli vissiin sitä seljaa. Ei maistuntu oikein juuri miltään. Heilasta olen ostanut jotain muutakin erilaista limukkaa, taisi olla joku metsämansikka. Oli ihan kivan makuinen

Tsajut kirjoitti...

Heilasta ostimme myös ihanaa mustaherukkalimua, mutta se juotiin kauan ennen näitä maistajaisia. Mustaherukkalimu taisi olla Heilan omaa tuotantoa, se maistui samalta kuin mummon mustaherukkamehu, ei semmoiselta esanssiselta ja makealta, kuin mustaherukkajuomat yleensä.


S