torstai 8. tammikuuta 2009

Lohirullat ja medaljongit

Lohirullat tein leikkaamalla fileestä pituussuunnassa siivuja, jotka maustoin suolalla ja sitruunapippurilla. Siivut olivat sen verran paksuja että asetin ne rullalle suoraan uunipellille ja rullan keskelle täytteeksi ruohosipulituorejuustoa ja toisiin kylmäsavuporo- Koskenlaskijaa. Uuni 175 asteeseen ja kalat siellä 15 min.

Lohen toisesta puoliskosta tein medaljonkeja. Leikkasin fileestä 4-5 sentin paloja, jotka sitten puolitin veitsellä nahkaan asti nahkaa kuitenkaan rikkomatta. Lopuksi palat taitetaan nahkapuolet vastakkain ja paistetaan voissa molemmin puolin. Kalaa syötiin perunamuusin kera ja hyvää oli.

2 kommenttia:

Kmsu kirjoitti...

Herkulliset annokset! Lohirulla on hienon näköinen!:)

Tsajut kirjoitti...

Mielestäni sopi hyvin täytteeksi tuo Koskenlaskija- juusto.

J