lauantai 10. tammikuuta 2009

Pastapizza


Spagetin jämistä, kananmunista ja nauttijoiden maun mukaisista täytteistä syntyi makoisa iltapala.

Spagetit kasattiin keoiksi uuninpellille ja kahden keon päälle kaadettiin kananmuna rakenne rikottuna, näistä pizzoista tuli parhaiten lautaselle siirtämisen kestävät ja mehukkaimmat. Tomaattisoseena käytimme luomuketsuppia. Salaneuvoksen loppu toimi juustona ja nurkista löytyneet purjo, kapris, oliivit,valkosipuli ja liha päätyivät pitsojen päälle.

Pastapizza oli hyvää, kananmunaa olisi vain saanut olla jokaisessa pitsassa koostumusta parantamassa. Tämä ei sitten ole mitään hienostelu ruokaa; tätä on liian helppo syödä kokonaamalla :D

6 kommenttia:

Hippu kirjoitti...

Olipa nerokas keksintö! :-) Tuohon saa varmaan dumpattua kätevästi kaikenlaiset jämät, mitä kaapista löytyy...

Tsajut kirjoitti...

Näin on, samaan tapaan kuin pyttikseen.Aina yhtä hyvää.

J

Insanity_ kirjoitti...

Tämähän on tosi kiva idea!!
Ja saa tehtyä vegaaniversionakin, namnamm.. Pitänee joskus kokeilla soijalla samantyyppistä pastapizzaratkaisua..

Tsajut kirjoitti...

Teimme toisista pastapitsoista kasvispitsoja, mutta en tiedä millä sen koossa pitävän kananmunan korvaisi vegaaniversioissa. Ilman kananmunaa tuo on aika hajoavaista syötävää.

S

Kmsu kirjoitti...

Mielenkiintoinen idea! Ei varmastikaan hassumpaa.:)

Tsajut kirjoitti...

Suosittelen kokeilemaan :)

S