torstai 1. tammikuuta 2009

Uuden vuoden makeiset


Quinoa ja marianne maustoivat suklaan.

Quinoamuroja ja mariannerakeita, huhmaren kautta, Fasun taloussuklaan joukkoon. Hyvää, nopeaa ja makean nälän vievää.


Uutta vuotta vastaanotimme tuttujen tupaantuliaisissa. Ruokatarjoomukset olivat loistavat; paahtopaistia, poroa, lohta, rapuja, parmankinkkua, salamia, salaatteja, leipiä, juustoja, kahvia ja keltaista leskeä, muutama notkuva tarjoilupöytä oli täynnä herkkuja, emme vain kehdanneet kaivaa kameraa esiin ja ikuistaa kulinaristin taivasta. Onni on omata ruoanlaittoon intohimoisesti suhtautuvia ystäviä.

Ihastuttavaa ja makoisaa Uutta vuotta kaikille.

2 kommenttia:

Insanity_ kirjoitti...

Quinoamurot ovatkin vegaanille tuttua kauraa! Varmasti oikein hyviä myös näissä konvehdeissa... Miltähän maistuisi, jos tähän konseptiin ymppäisi mariannen sijasta wiener nougat rouhetta? Sattuisi vielä hieman löytymään kaapin periltä..

Tsajut kirjoitti...

Wiener nougat kuulostaa hyvältä vaihtoehdolta. Etenkin jos konvehdit tekisi käsin, lisäis aavistuksen kermaa (en tiedä soveltuuko kaura-/riisikermat tähän) pyörittelisi suklaa, kerma ja nougat massasta palluroita ja viimeiseksi kiepauttaisi ne nougatissa saamassa kivan pinnan :)

S