keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Paprikasipulisalaatti

Mummin tekemä paprikasipulisalaatti on talvisen ruoan kyytipoikana mainio, salaatti antaa väriä ja makua ruokiin. Reseptin tarkemmista mitoista ei ole tietoa, näin on yleensä laita myös mummin muiden reseptien kanssa; kaikkea laitetaan näppituntuman mukaan, joskus hyppysellisen verran enemmän ja joskus taas rahtusen vähemmän.




Paprikasipulikasalaatti

paprikaa (punaisia, vihreitä)
sipulia

Liemi
etikkaa ja vettä yhtä paljon
sokeria maun mukaan, aika runsaasti
aavistus suolaa

Huuhdo paprikat ja poista siemenet. Suikaloi paprikat ja hienonna sipulit.
Keitä kasviksia etikka-sokeriliemessä noin 20 minuuttia. Kaada tölkkeihin.
Sulje tölkit tiiviisti ja säilytä viileässä.


2 kommenttia:

Kmsu kirjoitti...

Kiva ohje! Varmasti mainio lisuke monelle ruualle. Täytyykin joskus tehdä tätä.:)

Tsajut kirjoitti...

Tämä on hyvää ja tuo liemi käy jo itsessään salaatinkastikkeeksi.