sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Valkosipulijogurttiporkkanat


Valkosipulijogurttiporkkanat

6 hengelle

6 dl porkkanaraaste
4 rkl auringonkukkaöljy
2 rkl oliiviöljy
3 murskattua valkosipulinkynttä
1/2 l turkkilaista jogurttia
1-2 tl suolaa
1 rkl juoksevaa hunajaa

(meillä vähemmän jogurttia ja vieläkin vähemmän olisi voinut olla)

Kuullota porkkanaraaste auringonkukkaöljyssä n. 10 min
Sekoita oliiviöljy (emme laittaneet) valkosipuli, suola hunaja ja jogurtti. Lisää porkkanaraaste. Anna tekeytyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.

Resepti Kodin kuvalehti, paras lisuke 2008

2 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä ja menee varmasti joskus kokeiluun!

Tsajut kirjoitti...

Suosittelen, mutta jogurttia kannattaa lisäillä harkiten ja katsoa millaisen koostumuksen itse haluaa.