tiistai 28. huhtikuuta 2009

Tofuburgeri

Uskaltauduimmepa mekin kokeilemaan tofua ja vieläpä savuaromisena.

Tofusiivu käväisi pannulla, lettupannulla paistettu muna, salaatti ja jääkaapista löytyneet kastikkeet kruunasivat mäkkäriä terveellisemmän mätön. Oli hyvää ja tofukin maittoi, mutta jotenkin silti vierastan sitä.

4 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Kaikki eivät tykkää tofusta, mutta tofussa on se hyvä puoli,että perustofu on mautonta, ja sitten imee itsensä makua kastikkeista, mausteista.Itse tykkään tofusta ja syön sitä viikottain;siitä saa niin kivasti tehtyä kaikkea hyvää.

Jams kirjoitti...

Mulle Tofu on enemmän koira kuin ruoka, mutta kyllä sitä tofuakin silloin tällöin... eniten vierastan itse juuri tuota savustettua.

Hyppysellinen kirjoitti...

mekin vierastamme normikaupan tofua, mutta Tahoe uppoaa kyllä. Paremmin ehkä pieninä viipaleina, jolloin imee mausteita huipusti itseensä.

kannattaa kokeille monissa blogeissa tehtyä seesamihunnutettua tofua, johon tuli myös appelsiinimehua. se oli hyvää! (löytyy meiltäkin jos kiinnostaa)

Tsajut kirjoitti...

Kiitos kommenteista. Täytyy jatkaa hidasta tutustumista aineeseen. Mietin, että olenko jostain lukenut jotain negatiivista tofusta vai miksi sen käyttöön tuntuu olevan suuri kynnys. Se ei voi johtua pelkästä mausta/koostumuksesta, vai voiko?