sunnuntai 23. elokuuta 2009

Jogurttia ja nektariinia kahdelle

Turkkilaista luomujugurttia
Kypsä nektariini
Luumu
Kaakao nibsejä
Macajauhetta
Agavesiirappia

Jugurtti, pikkulusikan kärjellinen macajauhetta ja agave siirappi sekoitetaan keskenään. Pilkotut nektariinit ja luumut sekä maun mukaan kaakao nibsejä lisätään pinnalle.

2 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Hyvät ainekset tässä jälkkärissä!

Tsajut kirjoitti...

Tähän jää koukkuun. Mansikka aikaan murskatut mansikat korvasivat hedelmät. Agavesiirappi taittaa jugurtin maun sen verran, ettei luonnonjugurttiin tottumattomat nyrpistele nenäänsä. Kaakaonibsien suutuntuma ja maku sen sijaan tuntuu tulevan ihmisille yllätyksenä eli niiden kanssa kannattaa olla varovainen alkuun :)