torstai 27. elokuuta 2009

Vaahtokarkkien tuunausta


Lapsi ystävänsä kanssa tuunasi vaahtokarkkeja. Innoikkeenaan Starbucksissa nautittu kuorrutettu vaahtomakeinen.

Suklaata sulatettuna
Erilaisia strösseleitä, pähkinä- ja makeismurskaa
Vaahtokarkkeja

Vaahtokarkit dipataan ensin sulaan suklaaseen ja seuraavaksi kulhoon jossa on haluttu kuorruke. Valmis makeinen laitetaan leivinpaperin päälle jähmettymään. Jähmettymistä voi nopeuttaa siirtämällä makeiset viileään.

3 kommenttia:

Merituuli kirjoitti...

joo, näitä me tehdäänkin joku sadepäivä! meillä on strösseleitä ihan yltiöpaljon leipomiseeni nähden (rakastan vaan niitä purnukoita pikkuhippusineen) ja näihinhän niitä saa uppoamaan vaikka kuinka.

Tack för tämä vinkki! (huomaathan miten pitkälle minun ruotsintaidollani pötki ;))

Anna kirjoitti...

Tosi kiva idea! Varsinkin esim. joillekin lastenkutsuille.

Tsajut kirjoitti...

Näihin sitten uppoaa strösseliä järkyttäviä määriä. Lopputulos on kumminkin koukuttava :)