torstai 8. huhtikuuta 2010

Hamppupuikulat


Hamppuleipäjauho seos;
Vehnäjauho, ruisjauho, kuorittu hampunsiemen (10%), soijajauho, auringonkukansiemen, aromisuola, perunahiutale, hamppujauho (4%), vehnägluteeni, ruistaikinajuuri, merisuola.

Pakkauksen ohje;
Sekoita pakkauksen sisältöön 40g tuoretta hiivaa (tai vastaava määrä kuivahiivaa) ja 300 ml lämmintä vettä ja vaivaa hyvin. Peitä taikina liinalla ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 20 min.

Vaivaa lisää ja muotoile taikinasta leipä vuokaan tai pellille. Soveltuu myös sämpylöiden tekoon. Anna taikinan kohota vielä 25 min. Tee muutama viilto leipään ja paista 200 c 45 min.

Maku oli kuuleman mukaan terveellinen ja jopa hivenen sinihomejuustomainen.

Ei kommentteja: