tiistai 5. lokakuuta 2010

Banaanikakku


Banaanikakku

200 g voi
2 dl sokeria
3 kananmunaa
4 banaania
1 1/2 tl vaniljasokeria
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta

Vaahdota voi ja sokeri.
Lisää munat yksitellen, samalla vatkaten.
Lisää loput aineet sekoittaen.
Paista uunissa 175 asteessa 40-50 minuuttia.

Olen leiponut viisi banaanikakkua. Jokaisesta kakusta minun on pitänyt ottaa kuva ja kirjoittaa muutama sana. Jokaisella kerralla on käynyt samoin; kakku on kärsinyt niin pahoista säilyvyysongelmista, ettei sen ikuistamisesta ole tullut mitään.

Resepti kaipaisi omaan makuuni enemmän mausteita, seuraavaan kakkuun olen ajatellut lisääväni hitusen kanelia tuomaan makuun uusia ulottuvuuksia.

Tekstiviestillä saatu ohje kaipaisi auki kirjoittamista. VJ on sama kuin vehnäjauho ja banaani laitetaan taikinaan muussattuna.

Ei kommentteja: