tiistai 9. marraskuuta 2010

Kikherneitä ja pinaattia kera tsatsikin


2 pakastepussia pinaattia
2 valkosipulinkynttä
1 rkl öljyä
2 tl juustokuminaa
1 prk keitettyjä kikherneitä
suolaa
mustapippuria myllystä

Lisäksi
Täysjyväohraa

Kuori ja hienonna valkosipuli. Kuullota sipuli pannulla öljyssä. Lisää juustokumina. Lisää valutetut kikherneet. Jatka paistamista kunnes kikherneet ovat lämpimiä. Lisää sulatetut pinaatit, paista lämpimäksi. (Lihanhimoisille voit lisätä kypsää kanaa joukkoon).



Tsatsiki

1/2 kurkku
1 valkosipulinkynsi
2 dl turkkilaista jogurttia
1 tl kuivattua oreganoa
ripaus suolaa

Leikkaa kurkku kuutioiksi ja lisää kaikki aineet jogurttiin. Anna tekeytyä viileässä ainakin puolituntia. Jos teet tsatsikin raastamalla kurkun, niin valuta se.

Ei kommentteja: