maanantai 31. tammikuuta 2011

Perunapannari

 Perunapannari
  • 3 munaa
  • 1 l maitoa
  • 1 tl suolaa
  • 4 dl hiivaleipä- tai vehnäjauhoja
  • 500 g perunoita
  • 1/2 dl öljyä
1.Riko munat kulhoon ja vatkaa rakenne rikki. Sekoita joukkoon maito, suola ja jauhot. Lisää kuoritut, raastetut perunat sekä puolet öljystä. Kaada loppu öljy uunipannulle ja kuumenna se uunissa.
2.Kaada taikina pannuun. Paista 225 asteen lämmössä noin 45 minuuttia. Tarjoa puolukkasurvoksen kanssa.
Vihje: Voit korvata osan perunasta raastetulla porkkanalla, palsternakalla, kyssäkaalilla tai kesäkurpitsalla. 




Tarjosin pannukakun mustaherukkahillon kanssa.

Ei kommentteja: