torstai 3. maaliskuuta 2011

Chinatown ice cream factory


Käväisimme hiihtolomalla New Yorkissa, jossa seikkailimme lähinnä Mondon opaskirjan kanssa. Kirja oli mainio, sillä sieltä bongasimme myös tämän ihanuuden. Chinatown ice cream factory (65 Bayard Street Manhattan Chinatown) oli koettava, vaikka ilma oli hintsusti pakkasen puolella ja loppu jäätelöä syödessä oli pakko laittaa tumput käsiin. Mutta väliäkös pienistä; herkkua oli.Makuina kokeilimme seuraavia: Ginger, Green Tea, Strawberry sekä Oreo Cookie. Kaikki jäätelöt olivat loistavia, mutta Ginger, inkivääri kohosi suosikikseni. Inkiväärin kirpeys sulautui ihanasti jäätelön kermaisuuteen ja pehmeät, sokeroidut(?) inkivääri sattumat kruunasivat kokemuksen. Yllättäen lapsi ihastui  Green Tea, vihreä tee, jäätelöön. Kuten kuvasta näkyy on ipana tyylikkäästi rosmonnut yhteisen jäätelökupin.


Suttuinen kuva listasta.


3 kommenttia:

Nelli kirjoitti...

Teidän lomakohteenne onkin ollut upea makuelämyksineen. Minä tyydyn matkailemaan kotomaassa kohta alkavalla lomallani.
Kuulostaa aika hurjalta tuo inkivääri jäätelössä...varmastikin jäätelön ainekset tasapainottavat tuota inkiksen kirpeyttä.
Kiitos kun jätit kommenttia blogiini.

Yaelian kirjoitti...

Nykin Chinatown on ihana! Kävin siellä muutamia kertoja siellä asuessa,mutta tuota jätskipaikkaa en siellä huomannut,tosin en jätskiä sieltä etsinytkään.Inkiväärijätski kuulostaa nam nam ihanalta!

Satu kirjoitti...

Nelli kotimaassakin voi kokea makuelämyksiä, mukavaa lomaa sinulle :)

Yaelian Chinatown oli mahtava, se tuoreiden raaka-aineiden määrä oli kadehdittava.

Inkivääri jäätelössä ei tosissaan ollut niin voimakasta kuin voisi ajatella ja inkiväärisattumat olivat mukavan pehmeitä.