perjantai 4. maaliskuuta 2011

Fenkoli-vuohenjuusto-kuha


3 valkosipulia
1 fenkoli
suolaa
valkopippuria
öljyä
vuohenjuustoa

Kaikki aineet pienennetään ja soseutetaan tehosekoittimessa tahnaksi.
Tahnaa nostetaan kuhafileen keskelle ja koko komeus kiinnitetään tikuilla.
Paistetaan uunissa kypsäksi ja tarjotaan puikulaperunamuusin kanssa.


Ruoka oli taas Eeron tekemää ja tehty jo aikaa sitten. Aterian jälkiruoka tulikin jo aiemmin esiteltyä.


Pinaatinlehdet pottumuusissa piristävät ilmettä kummasti.

6 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Tosi ihanalta kuulostaa tuo kuharulla,nami!

Satu kirjoitti...

Kuha on lempikalani :)

Anonyymi kirjoitti...

Mihinkäs vuohenjuusto jäi... Tulee varmaan vain viipaleina soseen päälle.
Eikä fenkolia kaiketi kypsennetä ennalta?

Satu kirjoitti...

Kiitos huomiosta; epähuomiossa unohtunut juusto lisätty reseptiin. Fenkoli meni raakana tahnaksi ja kypsyi uunissa.

Siiri kirjoitti...

Oi kuullostaapa hyvältä, tämä pistetään mieleen. :)

Satu -Tsajut kirjoitti...

Tämä onniitä ohjeita, jotka pitäisi taas tehdä uudelleen, sen verran hyvää tuo oli.