maanantai 25. huhtikuuta 2011

Juurespasta


Paahdettu juuressalaatti oli koukuttava; tein sitä monta kertaa. Koska paahdettuja juureksia tuntui olevan yllinkyllin, niinniistä piti kehittää muutakin ruokaa ihan perherauhan takia.

Paahdettu juurekset

Palsternakkaa
Porkkanaa
Punajuurta
2 rkl oliiviöljyä
Ripaus suolaa
Mustapippuria myllystä
Kermaa
Vuohenjuustoa

Kuori ja leikkaa juurekset reiluiksi kuutioiksi. Nostele palat uunivuokaan, kaada päälle öljyä tasaisesti. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Paahda 225-asteisessa uunissa keskitasolla n. 20 min.
Sekoita kypsymisen loppuvaiheessa joukkoon mukaan kermaa ja tarjoa pastan ja vuohenjuuuston kera ja kutsu ruokaa juurespastaksi äläkä ole kuulevinasi valitusta, kuin aina syödään samaa ruokaa ;)

Ei kommentteja: