maanantai 9. toukokuuta 2011

Munakasruukut

Munakasruukut
4 ruukkua

4 kpl pekonifileitä
4 munaa
herkkusieniä
3 rkl maitoa
1/2 tl suolaa
mustapippuria
yrttimaustetta
öljyä


Kypsennä pekoni ja herkkusienet pannulla, älä paista rapeaksi.
Sipaise öljyllä mikron kestävät ruukut.
Aseta paistettu pekoni ruukun reunamille.
Sekoita munat, maito ja mausteet toisessa astiassa munakasmassaksi.
Kaada munakasmassa kuppeihin.
Lisää paistetut sienet joukkoon.
Kypsennä mikrossa 600w n 5-7 min, kunnes munakas on hyytynyt.

 Tarjoa valkoisiapapuja tomaattikastikkeessa, paistettuja herkkusieniä ja tomaattia.


Kuvassa kupistaan irroitettu munakas.

2 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Sinulla on kaunis ruokablogi. Mukavia reseptejä, joita pitää kokeilla.

Satu kirjoitti...

Kiitos Arleena :)