maanantai 2. toukokuuta 2011

Pääsiäiskonvehdit


 Tuttuun tapaan konvehteja, mutta uusilla täytteillä; mämmillä ja Piltti mangososeella.

Sulatin levyllisen Pandan valkosuklaata varovaisesti. Kaadoin sen muotteihin ja annoin jähmettyä hetkisen jonka jälkeen kippasin liiat suklaat takaisin kippoon, täytin kolot täytteillä, lisäsin suklaata ja laitoin viileään tekeytymään.
Mämmikonvehteihin lisäsin myös aavistuksen sokeria mämmin päälle. Vaikka mämmi suklaan täytteenä kuulostaa eksoottiselta, oli se silti erinomaista.

6 kommenttia:

kmsu kirjoitti...

Ihanan näköisiä konvehteja! Varsinkin nuo mangotäytteiset näyttävät herkulta. Mämmi-ideakin loistava!:)

Satu kirjoitti...

Piltin mangosose oli herkullista ja sitä kuluikin Pääsiäisenä kiitettävästi, kun innostuimme kokeilemaan sitä joka paikkaan :)

Merituuli kirjoitti...

mämmikonvehdit näyttävän dramaattisen kauniilta ja kuulostavat mielenkiintoisen herkullisilta. vau!

Satu kirjoitti...

Mämmikonvehdit olivat mainioita. Teinniitä vähän, koska olin skeptinen makuyhdistelmän suhteen, mutta ne hupenivat ensimmäisenä lautaselta, ensi vuonna siis teen enemmän.

Markanpilkkuja Myytippa kirjoitti...

Täytyykin kokeilla nuita mämmikonvehteja. :D Tekeillä on myös ohjeesi mukainen kinder-kakku. :P

Satu -Tsajut kirjoitti...

Mämmi ja valkosuklaa sopivat kumman hyvin yhteen, toivottavasti nautit konvehdeistasi :)