maanantai 16. toukokuuta 2011

Parsaa ja parmankinkkua


Tämä on jo niin yksinkertaista, ettei se ansaitsisi omaa otsikkoa, mutta minkäs teet parsasta nyt on vain pakko puhua tähän aikaan vuodesta.
Viime vuonna grillasin pekoniin käärittyä parsaa, jonka ensin keitin, mutta armas velimies kertoi, että ohut parsa kuorittuna kypsyy grillissäkin hyvin. Ongelma vain oli, että grilli ei enää suostunut toimimaan ja päädyimme paistamaan parsan pannulla.
Näin valmistettuna parsa on rapsakampaa, kuin keitettynä, mutta hyvää silti.

Minusta ei kyllä ikinä tule ruokakuvaajaa, ensin on pannu suttuinen siinä aiemmin paistetun lihan jäljiltä ja sitten kaikki matalat lautaset ovat pesussa edellisen vieraskestityksen jäljiltä ja sitten vielä armas pikkuinen veljeni tunkee kuvaukselliset kouransa kuvaan. Tässä taas tulemme siihen ikuisuus kysymykseen, miksi ruoka näyttää aina niin paljon paremmalta jonkun muun lautasella :D

Ei kommentteja: