lauantai 7. toukokuuta 2011

Porkkanaterriini

Porkkanaterriini
4 kpl

3-4 porkkanaa karkeana raasteena
purjon valkoinen osa raasteen kokoisena silppuna
oliiviöljyä
rouhittuna valko- tai mustapippuria
4 parsakaalin kukintoa
suolaa
1/2 prk (1 dl) raejuustoa
2 kananmunaa
voita voiteluun

Kuumenna pannulla vajaa ruokalusikallinen öljyä, lisää porkkana- ja purjosilppu.
Kuullota pari minuuttia ja rouhi joukkoon pippuria ja mausta suolalla.
Kiehauta parsakaalin kukinnot suolalla maustetussa vedessä noin minuutin ajan.
Vatkaa haarukalla munat ja raejuusto sekaisin. Sekoita joukkoon porkkana-purjoseos, seoksesta saa tulla löysää.. Lisää mausteita jos haluat. 
Voitele 4 pientä uuninkestävää vuokaa.
Laita vuokien pohjalle vähän seosta.
Tökkää parsakaali vuoan keskelle pystyyn ja täytä loppu vuoka seoksella.
Laita vuoat uuniin 160 asteeseen n. 15 minuutiksi.



3 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Vau! Tästä tulisi upea alkuruoka.

Hayley kirjoitti...

On kyllä upean näköinen ilmestys. Kokeilulistalle... :)

Satu kirjoitti...

Mikäli tämän tarjoaa alkuruokana, voisi siihen lisätä jotain lisämakua tuomaan. Tämmöisenä nämä olivat mukavat lisäkkeet ja perunan korvikkeet.