sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Ravintolapäivän satoa

Raparperisoodaa ja nokkospesto lerpukka
Ilove Good Food
Ilove Creativen toimistolla tarjolla lähellä tuotettuja tuoreita leipiä, makkaroita, smootheja, ja mutterikahvia, aurinkojuustoa, raparperisimaa, inkivääriolutta ja lounaaksi ihania keittoja. Koirille oma menu.Alppikadun Voileivät
Alppikadulla herkkuvoileivät laskeutuvat korissa 3. kerroksen ikkunasta.

(Forager <3 Baker
Kalasataman Konttiaukion avajaisissa pizzaa kausiruokatarpeista puulämitteisessä leivinuunissa. Tatit ja nokkoset mainittu, mutta ota omat suosikkitäytteesi mukaan.)

Tätä paikkaa emme löytäneet, vaikka harhailimme Kalasatamassa jalkamme rakoille. Mukana seikkaillut nuorimies alkoi hyytyä ja päädyimme istumaan Chicosiin ja odottamaan taas kerran liian kauan annoksia ja päättämään ettei sinne enää toiste mentäisi odottelemaan.


Chicky Tiki
Ponzu-glaseerattua kananrintaa, kasvispaistosta, grillattua ananasta, friteerattuja bataatteja ja mangokastiketta
 

Tapasin Espalla pikniköineen tyttäreni ja hänen valitellessaan nälkäänsä päätimme mennä kokeilemaan Kokomoa. Kokomo oli aivan toista kuin Chicos; palvelu oli nopeaa ja ystävällistä ja ruoka oli erinomaista.

Sun freezer toimi alkoholittomana loistavasti.

Seuraavana ravintolapäivänä otan matkaani paperisen kartan, johon merkitsen ravintolat, aukioloajat ja tarjonnan sekä paikalle menevät julkiset kulkuneuvot jotta en menettäisi näin paljon tarjonnasta.

5 kommenttia:

Merituuli kirjoitti...

Pakko pakko pakko päästä osallistumaan seuraavaan ravintolapäivään. Nyt missasin.

Mausteinen Manteli kirjoitti...

Ai, tekin olitte kiertelemässä :) Käytiin ekassa paikassa maistelemassa kanssamutta tuota lerpukkaa ei valitettavasti satuttu ottamaan. Oli kiva päivä kyllä. Pari eka paikkaa oli loppu tosin meidän kierroksen alussa (Tervasaari ja Alppikadun voileivät)

Satu kirjoitti...

Ensi kerralla haluan kiertää ravintolapäivänä laajemmin ja ehkä varata pöydän jostain pop-up ravintolasta :)

Niinu kirjoitti...

Kerro kiltti miten tuota sun freezeriä tehdään vai onko se joku valmis juoma? Pulassa alkoholittomien kesä(ä on vielä jäljellä:)juomien puutteessa!

Satu kirjoitti...

Sun freezer oli Kokomon listalta ja sisälsi valkopersikkaa, passionia, gingeralea sekä Quarenta y Tres likööriä ja alkoholittomasta versiosta he siis jättivät viinakset pois, mutta en tiedä lisäsivätkö he jotain muuta tilalle.