keskiviikko 24. elokuuta 2011

Vadelmapannacotta



Pannacotta

4 annosta

2 dl kuohukermaa
2 dl maitoa
1 dl Multi hyytelösokeria
2 tl vaniljasokeria


Vadelmamehu

pussi pakastevadelmia

Kiehautu pakastevadelmat.
Siivilöi ne tiheän siivilän läpi, ota liemi talteen, makeuta tarvittaessa.



Sekoita kattilassa kerma, maito ja hyytelösokeri sekä vaniljasokeri.
Keitä aineksia puolisen minuuttia.

Jaa seos kahteen osaan, sekoita toiseen osa vadelmamehusta.
Anna seosten jäähtyä hetki.
Lisää annosten päälle hieman jäähtynyt vadelmakermaseos.
Anna jäähtyä vielä hetki.
Lisää päällimmäiseksi vadelmamehu (jonka voi kiehauttaa nopsaan hyytölösokerin kanssa, niin sekin jähmettyy)
Anna jälkiruokien hyytyä jääkaapissa vähintään muutama tunti, mielellään seuraavaan päivään.

Ihan hyvää oli, mutta ei vetänyt vertoja mustikka- eikä karviaispannacotalle.

Ei kommentteja: