sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Kesäkurpitsa cannelloni


Kesäkurpitsa cannelloni

tuorepasta levyjä
sipulia
valkosipulia
kesäkurpitsaa
suolaa
pippuria
ricotta-juustoa
tavallista juustoa

valmis pastakastike
oreganoa


Paista pieniksi silputut sipulit ja kesäkurpitsa.
Mausta suolalla ja pippurilla.
Kostuta tuorepasta levy vedellä.
Lisää ricotta-juusto ja sen päälle täyte.
Rullaa pastalevy tuubiksi.
Aseta canneloni uunin kestävään astiaan, jonka pohjalla on pastakastike.
Koristele tavallisella juustolla.
Paista uunissa kypsäksi.

 Cannellonin voi tehdä myös keittämällä pastalevyn nopeasti kypsäksi ja täyttämällä vasta sitten.

2 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Tosi kaunis annos,ja varmasti hyvää:)

Satu kirjoitti...

Kiitos, hyvää tämä oli, muttei kantarelli cannelonien veroista :)