lauantai 1. lokakuuta 2011

Kantarelli cannellonit


Kantarelli cannellonit

tuorepasta levyjä
kantarelleja
sipulia
sipulinvarsia
suolaa
valko- ja mustapippuria
ricottajuustoa
mozarellaa
parmesaania raasteena


Kastike

tomaatteja n. 3 kpl
1/2 punttia basilikaa

oreganoa



Kastike

Soseuta tehosekoittimessa tomaatit ja basilika massaksi.

Paista pieniksi silputut sipulit ja kantarellit.
Mausta suolalla ja pippurilla.
Kostuta tuorepastalevy vedellä.
Lisää ricotta-juusto ja sen päälle täyte, jonka päälle osa mozarellaa palasina.
Rullaa pastalevy tuubiksi.
Aseta canneloni uunin kestävään astiaan, jonka pohjalla on kastike.
Koristele parmesan raasteella ja lopulla mozzarellalla.
Paista uunissa kypsäksi.


Tämä oli ensimmäinen cannelloni versio, mutta toisen julkaisin ensin.

Ei kommentteja: