maanantai 3. lokakuuta 2011

Kesäkurpitsamuffinssit

 Kesäkurpitsamuffinssit

20 pientä muffinia

315 g vehnäjauhoja
1 rkl hunajaa
1 rkl leivinjauhe
1/2 tl suolaa
60 g parmesaaniraastetta
2 kananmunaa
1,25 dl öljyä
2 rkl sitruunamehua
200 g raastettua kesäkurpitsaa

auringonkukansiemeniä

Lämmitä uuni 180 asteeseen.
Siivilöi kulhoon vehnäjauhot, juokseva hunaja (tarvittaessa lämmitä juoksevaksi), leivinjauhe ja suola, sekoita.
Lisää joukkoon parmesaaniraaste.
Vatkaa toisessa kulhossa sekaisin kananmunat, öljy ja sitruunamehu.
Lisää joukkoon kesäkurpitsaraaste.
Lisää seos kuiva-aineisiin ja hämmennä, mutta jätä taikina hieman kokkareiseksi.
Täytä muffinssivuoat kolmeen neljäsosaan asti.
Koristele auringonkukansiemenillä.


Paista muffinsseja 15-20 minuuttia.
Anna jäähtyä hetki ja tarjoa voin kanssa.

Uskoisin, että tästä taikinasta saisi aikaan jonkinlaiset sämpylät.

Ei kommentteja: