sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Suppilovahvero-jauheliha piirakka


1 valmistaikina
tai

Taikina
100 g  voita
3 dl vehnäjauhoa
loraus vettä
Voi nypitään ja sekoitetaan jauhojen sekaan ja lisätään tarpeellinen määrä vettä.

Painele taikina voideltuun vuokaan ja paista uunissa 10 minuuttia ilman täytettä.

Täyte

Suppilovahveroita
sipulia
200 g kermaviili
200 g Crème fraiche
2 kananmunaa
jauhelihaa n. 50 g
suolaa ja mustapippuria

Paista silputtu sipuli ja sienet sekä eri pannulla silputtu sipuli ja jauheliha.
Sekoita kermaviili, Crème fraiche ja kananmunat.
Mausta seos suolalla ja pippurilla.
Lisää joukkoon jauheliha.
Kaada seos vuokaan taikinan päälle.
Kippaa päälle koristeeksi sipuli ja sienet.
Paista uunissa kypsäksi.
Pakkaa mukaan evääksi ja nauti.

2 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

No toiko toto vai vei?

Satu kirjoitti...

En ole koskaan totonnut, mutta aivan mielettömän ihanaa hunajaa olen ostanut Vermosta yhdeltä vakkari totoajalta joten voin sanoa, että raveissa käynti kannattaa :D