tiistai 11. lokakuuta 2011

Suppilovahveroa hampurilaisessa


Täysjyvä sämpylöitä
salaattia
ananasta
suolakurkkuja
tomaattia
ketsuppia
hampurilaiskastiketta
juustoa

sieni-kesäkurpitsa mössöä 
jauhelihaa
mustapippuria
suolaa
2 kananmunaa
sipulia

Paista silputtua sipulia hetki pannulla.
Sekoita sipulit, kananmunat, liha, sienimössö ja mausteet keskenään.

Paista pannulla tai grillillä kypsäksi.
Paahda tai grillaa sämpylä lämpimäksi.
Kokoa hampurilainen, nauti.

(Sieni-kesäkurpitsa mössö

Suppilovahveroita ja sipulia paistettuna.
Suuren kesäkurpitsan lihaa keitettynä pienessä määrässä kasvisliemellä maustettua vettä.
Lisää sienet ja sipuli kattilaan, soseuta kaikki.
Mausta suolalla ja valkopippurilla.)

2 kommenttia:

Luumukka kirjoitti...

Maistuis varmaan mullekin :)

Satu kirjoitti...

Suosittelen, kotitekoinen hampurilainen on aina hyvä, erinomaisen siitä saa uudella tapaa maustamalla.