sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Lehtikaalisipsit



Lehtikaalisipsit (6:lle)
 
- 1 pussi lehtikaalia
- 1 rkl oliiviöljyä
- suolaa myllystä

Revi lehtikaali suupalan kokoisiksi paloiksi.
Sekoita kaalin joukkoon oliiviöljyä ja mausta suolalla.
Paista 175 asteessa uunin keskitasolla 10-12 minuuttia kunnes lehdet ovat rapeita ja reunat alkavat ruskettua.


Fanni ja kaneli jakoi ohjeen ja innostuin kokeilemaan sipsejä itse kootun hampurilaisen kyytipoikana. Jokin taisi mennä pieleen, todennäköisesti paahtoaika, sillä sipseistä tuli kitkeriä. Lehtikaali on tuoreena taivaallista, suosittelen kokeilemaan, minäkin kokeilen tätä ohjetta joskus uudemman kerran, josko silloin onnistuisi.

2 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Lehtikaalisipsit ovat ihania! Kerran myös bloggasin niistä,mutta hieman erilaisista ja omani tein kuivurissa.

Satu kirjoitti...

Miten onnistuit niiden kanssa? Näissä rakenne oli ihana, mutta ne olivat liian kitkeriä, taisivat olla uunissa liian kauan?