perjantai 9. joulukuuta 2011

Fariinisokeribanaanit


Fariinisokeribanaanit

4 banaania
2 rkl voita
2 rkl fariinisokeria

Halkaise ja puolita banaanit.
Ota muutama ruokalusikallinen voita.
Kuumenna voi pannussa.
Paista banaanit, joiden päälle ripotellaan hivenen fariinisokeria paistamisen yhteydessä.
Paista banaanit melko pehmeiksi, mitä kypsempi banaani on, sen makeampi siitä tulee.

Tarjoa kuumana jäätelön kanssa.

5 kommenttia:

Luumukka kirjoitti...

No siinäpä helppo mutta hyvä jälkkäri!

Satu kirjoitti...

Liiankin helppo, pitää pitää varansa ettei näitä tule kokattua liian usein ;)

Campasimpukka kirjoitti...

Just passeleita banaaneja olisikin pari kappaletta tuolla köökissä, huomisen jälkkäri on tässä!

Tusla kirjoitti...

Tulee mieleen lapsuuden wow-jälkkäri, friteeratut banaanit. Niitä sai todella harvoin, mutta herkkua ne oli. :)

Satu kirjoitti...

Campasimpukka, suosittelen kokeilemaan, tämä oli herkkua :)

Totta turiset, Tusla. Friteeratut banaanit olivat eksoottinen ja taivaallisen herkullinen jälkiruoka.