torstai 5. tammikuuta 2012

Konjakkiluumut mantelimassassa


Konjakkiluumut mantelimassassa
 16 kpl

8 luumua
1 dl konjakkia
175 g mantelimassaa
tomusokeria
200 g tummaa suklaata

Liota luumuja konjakissa vähintään 12 tuntia.
Sekoita mantelimassaan hieman tomusokeria ja leivo se tangoksi.
Leikka tangosta 16 viipaletta ja painele viipaleet litteiksi.
Leikkaa luumut puoliksi, nosta puolikas joka viipaleen päälle ja taittele luumu peittoon.
Pyörittele makeisista soikeita.
Kasta tummaan suklaaseen ja anna suklaan jähmettyä.
Anna suklaan jähmettyä kunnolla ennen tarjoilua.

Ohje löytyi Kunto Plus-sivulta

2 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Oi mitä namia!!!

Satu kirjoitti...

Ne olivat ;)