tiistai 17. tammikuuta 2012

Lontoon sushit


 Wasabiin tutustuimme ensimmäisellä Lontoon matkallamme ja siitä saakka olemme napanneet sieltä sushit mukaan, joko hotellille tai piknikille johonkin Lontoon monista puistoista. Wasabissa on aina mukava valikoima ruokaa. Sushien lisäksi mukaamme yleensä tarttuu töttörömäisiä Temakeja sekä kolmionmallisia Onigireja. Lisäksi paikan nuudelikeitot ovat maukkaita.


Yo! Sushiin taas tutustuimme shoppaillessamme Westfieldin ostoskeskuksessa White Cityssä. Tälläkin ketjulla on useampi toimipiste Lontoossa. Yo! Sushissa oli rakastamamme sushirata, josta jokainen saattoi noukkia makunsa ja kukkaronsa mukaisia annoksia.

Kesähelteellä osasin arvostaa pöydästä löytynyttä vissyhanaa.

Toki olemme nauttineet sushia ihan oikeissakin ravintoloissa, mutta ne eivät tehneet suurtakaan vaikutusta, maku oli samankaltainen, hinta yleensä arvokkaampi ja niissä joutui valikoimaan joko valmiit annokset tai ottamaan samaa makua useita kappaleita. Nämä kaksi ketjua mahdollistivat sen, että pääsimme maistelemaan monia eri makuja sekä retkeilemään eväiden kanssa, oikeaan viisikko tapaan ;)

4 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Aivan ihana tuo vissyhana!
Alko tehdä mieli sushia!

Satu kirjoitti...

Vissyhana ja sushirata samassa paikassa olivat mahtavuutta :D

Yaelian kirjoitti...

Ihana vichyhana! Sushi on hyvää,tosin olen sitä välttänyt viime aikoina kun en syö valkoista riisiä.Kiva on "nähdä" sinuakin:)

Satu kirjoitti...

Yaelian, itse olen kokenut aina jostain syystä huonoa omaatuntoa riisin syömisestä ja nautin sitä harvoin, Sushissa, riisipuurossa, kiinalaisessa jne, mutta muutoin vältän sitä. Toisaalta, harvoin syötynä riisi on taivaallisen hyvää.

Kuvissa en esiinny itse, vaan tyttäreni ja ystäväni :)