keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Chin Chin Laboratorists


Chin Chin Laboratorists
49-50 Camden Lock place, London
ti-su 12-19

Jäätelöbaari sijaitsee Yumchaa teehuoneen alakerrassa, toisalla puolen rakennusta.

Nestemäinsellä typellä jäädytetty jäätelö oli sillkisen ihana kokemus.

 Laboratoristit sanovat, että se millä nopeudella jäätelö jäähdytetään määrää sen, kuinka kiteistä siitä tulee.  Hyvin nopea jäähdytys ei salli karkeiden kiteiden muodostumista ja silloin jäätelöstä tulee silkkisen pehmeää. Nestemäisellä typellä saavutetaan niinkin alhainen lämpötila kuin -196 °C joten se jäähdyttää jäätelömassan hetkessä.

 Pannari vaahterasiirappi jäätelö oli herkullista.


Mondon juttu aiheesta.

5 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Tuota oliskin ihana kokeilla!

Nanna kirjoitti...

Voi halleluja!

Satu kirjoitti...

Laboratoristit tarjoavat kunnon elämyksen ja loistavaa jäätelöä, aivan loistava konsepti siis :)

Ihanimmat kirjoitti...

Pakko käydä seuraavalla kerralla kun pääsee Lontooseen. :D Loistava idea! Näillä ei taida olla koskaan töissä tylsää...

Satu kirjoitti...

Kukapa ei haluaisi työskennellä jäätelöä tehden ;)
Paikan henkilökunta oli äärimmäisen ystävällistä ja miljöö ihastuttava.