keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Katkarapu täytteiset avokadot

Katkarapu täytteiset avokadot

avokado
sitruunamehua
suolaa
valkopippuria
sipulia
katkarapuja
ranskankermaa

Halkaise avokado.
Koverra avokadot tyhjiksi ja muussaa sisus.
Sekoita avokadomassaan suolaa ja sitruunaa.
Kiehauta katkaravut nopeasti.
Pienennä sipuli, mikäli sipuli on kitkerää laita silppu siivilään ja kaada päälle kiehuvaa vettä.
Sekoita pari lusikallista ranskankermaa, sipulisilppu ja valtaosa katkaravuista.
Täytä avokadon kuoret ensi avokadomuussilla jonka päälle tulee ranskankerma seos.
Koristele avokadot jäljelle jääneillä katkaravuilla.

2 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Ihastuttavan retroa!

Satu kirjoitti...

Kyllä ennen osattiin ;)