tiistai 6. maaliskuuta 2012

Marmitemakarooni



Marmitemakarooni

makaronia
nokare voita
pikku lusikallinen Marmite-levitettä
1 rkl makaronin keitinvettä

Keitä makaroni pakkauksen ohjeen mukaan.
Sulata pienessä kattilassa voi.
Sekoita joukkoon Marmite ja 1 rkl pastan keitinvettä.
Siivilöi makaroni jättäen joukkoon aavistus keitinvettä.
Sekoita joukkoon Marmite-voisula.

Ohje on Nigellalta. Marmite, tuo brittien herkku, on suolaista ja mielipiteitä jakavaa. Marmiten loistava puoli on sen soveltuvuus vegaaneille sekä sen sisältämä B12-vitamiini.

4 kommenttia:

Tusla kirjoitti...

Jep, Marmite todella jakaa tykkäämisiä. Minä kuuluun siihen kiiros ei-kerhoon... Mutta mielenkiintoinen tapa käyttää sitä, kuitenkin.

Satu kirjoitti...

Koetan oppia pitämään Marmitesta, vielä riittää oppimista ;)

Hayley kirjoitti...

Mä kiikutin juuri reissusta Marmitea! Ensimmäisestä leivästä tuli kyllä hirveä, koska varovaisesta levittämisestä huolimatta tahnaa tuli ihan liikaa. Suolaisuus on tuossa nimittäin ihan omalla tasollaan, mutta kantapään kautta oppii.

Riittävän ohuelti levitettynä tulee kyllä tosi hyviä (juusto)voileipiä. Ja Nigellan spagettia pitää varmaan testata. :)

Satu kirjoitti...

Marmite on aika mielipiteitä jakavaa, osa rakastaa ja osa…. Varovainen annostelu auttaa pääsemään marmiten ystäväksi :)