keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

The East India Company


The East India Companyyn tutuistuin viimeisimmällä Lontoonmatkallamme. Mukillinen Directors Blend kahvia riitti vakuuttamaan minut siitä, että olin löytänyt jotain taivaallisen hyvää. Minun oli pakko etsiä merkin myymälä käsiini ja ostaa mukaani useampi paketti kahvia. Directors Blendin lisäksi matkaan tarttui myös Bali Happiness-kahvi, joka on vahvaa ja herkullista.

Kaupassa asioiminen oli kokemus, ensimmäistä kertaa minulle tuli vahvasti alipukeutunut olo, edes Harrods ei ole kyennyt samaan. Palvelu oli ensiluokkaista ja odotellessani valitsemieni papujen jauhatusta sain kupillisen kahvia nautittavaksi.
Lisäksi The East India Companyn naposteltavat asiat olivat loistavia. Onneksi Cheddar cheese-keksejä ei varmaan saa Suomesta, joutuisin ehkä ostamaan niitä säännöllisesti.

2 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Enpä ole tällaisesta paikasta kuullutkaan. Kovin näyttää fiiniltä ja arvokkaalta --ei ilmeisesti mitään asiakasryntäystä ainakaan ollut? ;) Itselläni on ollut haaveissa päästä Intiaan tässä lähivuosien aikana(ystäväni vietti Ashramissa puolisen vuotta), mutta en ole vielä saanut aikaiseksi. Jostain syystä tuo Kaakkois-Aasia on muutenkin jäänyt kiehtomaan siellä matkusteltuani, mutta Intia on vielä kokematta. Oletko itse käynyt?

Tämän paikan osoitteen voisin kyllä ottaa ylös, vaikka aikamoinen riskihän se on. ;) Ei pitäisi koskaan päätyä sisään tällaisten paikkojen ovista, ei ainakaan lompakon ja visa-kortin kanssa.

Satu kirjoitti...

Paikka oli fiini ja arvokas ja tuotteet olivat aivan ihania :)

Intiassa en ole koskaan käynyt, kovin kuumia paikkoja vierastan. Toisaalta, jos olisi runsaasti aikaa voisin kyllä matkata kauas ja viipyä kauan tutustumassa uusiin maailman kolkkiin...