lauantai 21. huhtikuuta 2012

Graavilohirullat wasabi-korianteritäytteellä


Graavilohirullat wasabi-korianteritäytteellä

300 g ruodotonta graavilohta viipaleina

Wasabi-korianteritäyte

200 g maustamatonta tuorejuustoa
1/2 tl wasabia
3 rkl tuoretta korianteria silputtuna

Valmista täyte sekoittamalla täytteet, maista seosta ja lisää mausteita tarvittaessa.
Laita lohiviipaleet leivinpaperille lomittain, niin että saat niistä yhden suorakaiteen muotoisen alueen.
Levitä täyte tasaisesti kalojen päälle nostelemalla täyte lusikalla kalojen päälle ja varovasti levittämällä niin, etteivät kalapalat liiku.
Kääri kalat rullalle leivinpaperia apuna käyttäen, samaan tapaan kuin kääretorttu.
Laita rulla pakkaseen tai jääkaappiin muutamaksi tunniksi kohmettumaan ja maustumaan.

Leikkaa rulla kohmeisena annospaloiksi.

Tarjoa lohirullat esim. tumman leivän kanssa tai salaatin lisukkeena.

Mikäli teet rullan valmiiksi pakkaseen muutamaa päivää ennen juhlia, niin pakkaa rulla tiiviisti ettei se kuivu. Nosta rulla sulamaan pari, kolme tuntia ennen tarjoamista.

Ei kommentteja: