maanantai 14. toukokuuta 2012

Ruis-katkarapupalat


Ruis-katkarapupalat

180 g katkarapuja
1 1/2 rkl raejuustoa
3 rkl kermaviiliä
 suolaa
sokeria
sitruunamehua
kalamaustetta
Linkosuon ruissipsejä

Kiehauta katkaravut nopeasti ja jäähdytä ne.
Sekoita muut aineet keskenään, tarkista maku.
Lisää katkaravut, halutessasi korista tuoreella tillillä.
Tarjoa heti.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miksi suotta kiehauttaa katkaravut, riittää kun ne ottaa sulamaan hetkeä aiemmin. Maku säilyy, eivätkä sitkisty. Sulamista voi edesauttaa laittamalla lävikköön ja laskemalla kylmää vettä lävitse. Meillä myytävät pakastekatkaravut on jo kypsennetty - siitä on merkkinä punainen väri.

Mausteinen Manteli kirjoitti...

Kiva idea illanistujaisiin :) kauniita ovat!

Satu kirjoitti...

Kiitos anonyymi neuvostasi.
Mauteinen Manteli, nämä olivat äärimmäisen helppoja ja nopeita tehdä eli sopinevat vaikka mihin :)