keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Punaherukka-mansikkatiramisu




Punaherukka-mansikkatiramisu

9 kpl tiramisukeksejä (savoiardi tai ladyfinger)

5 dl punaherukoita ja mansikkaa
max 1dl vettä
2 rkl vaniljasokeria
2 rkl Cointreau

125 g mascarponea
1 dl kuohukermaa
1 rkl vaniljasokeria

2 rkl vahvaa kahvia

Keitetään punaherukat ja mansikat kattilassa veden, sokerin ja Cointreaun kanssa. Annetaan jäähtyä.

Sekoita mascarponen joukkoon kylmä vahva kahvi.
Vatkaa kerma vaahdoksi vaniljasokerin kanssa.
Lisää mascarpone kermavaahdon joukkoon.

Lado tarjoiluastiaan kerroksittain tiramisukeksejä, hilloketta ja kerma-tuorejuustoseosta.
Anna maustua kylmässä muutama tunti tai yön yli.
Ripottele pinnalle kaakaojauhetta siivilän läpi.

Tästä tiramisusta tuli löysempää ja kahvisempaa kuin aiemmasta raparperitiramisusta.



Ei kommentteja: