torstai 2. elokuuta 2012

Limonaadihyytelö

Limuhyytelö

3 annosta

3 liivatelehteä
2 rkl kuumaa vettä
3 dl limonaadia (Temolan viinitilan mansikkalimonaadia)
1 dl mustikoita
2 mansikkaa viipaloituna

Laita liivatelehdet likoamaan väljästi kylmän veteen noin viideksi minuutiksi.

Purista liivatelehdet kuivaksi ja liuota ne kuumaan veteen. Sekoita kunnes liivate on liuennut kokonaan.

Yhdistä limsa ja liivateseos.

Kaada seos laseihin ja lisää joukkoon mustikat ja mansikan viipaleet.

Peitä lasit kelmulla ja laita ne jääkaappiin tekeytymään vähintään kuudeksi tunniksi.

Aikuisten version saat limukkahyytelöstä käyttämällä limonadin sijaan punaista kuohuviiniä tai siideriä. Mikäli käytät kuivanmakuisia juomia liuota kuumaan veteen muutama ruokalusikallinen sokeria lisämakeuden saamiseksi.

Ei kommentteja: