torstai 13. syyskuuta 2012

Punaherukkapitsa

Punaherukkapitsa on likimain toisinto aiemmasta nektariinipitsasta, mutta minkäs teet kun makea pitsa osuu omaan makuhermoon juuri sopivasti. En voi olla miettimättä, miltä tämä maistuisi jos pakkasesta otetut punaherukat olisi korvannut puolukoilla ja lisännyt valkosuklaan määrää.

Punaherukkapitsa

1 pitsa

1/3 osa pitsataikinaa

2-4 rkl mascarponea
1 nektariini
10 palaa valkosuklaata
3/4 dl  punaherukoita pakkasesta

Kaulitse taikina ohueksi.
Levitä mascarpone.
Leikkaa nektariini ohuiksi lohkoiksi ja laita mascarponejuuston päälle.
Lisää punaherukat.
Hienonna suklaa pieniksi paloiksi ja lisää pitsan päälle.
Paista pitsa uunissa kypsäksi (250-astetta, 5-10 min) ja tarjoa se kuumana.

3 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Jännä aines pizzassa,mutta onhan niitä jälkkäripizzoja.
Itse tykkään yhdistellä hedelmiä ja suolaista juustoa.

Satu kirjoitti...

Hedelmät ja suolainen juusto kuulostavat ihanalta yhdistelmältä eli ensi kerralla niitä :)

Helmi kirjoitti...

Uu mama, kuulostaa loistavalta!