lauantai 6. lokakuuta 2012

Lämmin voileipä kurpitsa-homejuusto



Kurpitsa-homejuustoleipä
2 kpl

2 palaa leipää
kourallinen pekaanipähkinöitä
muutamia paloja uunikurpitsaa
tinjamia muutama oksa
sinihomejuustoa
hunajaa
suolaa
pippuria

Paahda pähkinöitä muutama minuutti kuivalla pannulla, kunnes ne alkavat tuoksua.
Ota pähkinät syrjään.
Lämmitä samalla pannulla kypsät uunikurpitsat, lisää joukkoon timjami ja mausteet.
Mikäli sinulla on hyvin paksu leivänpala tai sämpylän puolikas voit voidella sen voilla tai öljyllä.
Kasaa leivän päälle kurpitsa, pähkinät ja murennettu sinihomejuusto, valuta kaiken päälle juoksevaa hunajaa.
Laita leipä hetkeksi uuniin grillivastuksen alle lämpenemään.
Tarjoa leipä tuoreella timjamilla koristeltuna.

Ohje oli mukaelma kirjasta River Cottage veg everyday   ~ Hugh Fearnley-Whittingstall


Ei kommentteja: