keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Suppilovahveropasta


 
Sienipasta
2 annosta

2 pientä kourallista kuivattuja sieniä (suppilovahvero, mustatorvisieni jne.)
sipuli
0,4 dl kermaa
voi/öljy

pastaa
suolaa
pippuria

persiljaa


Laita sienet veteen likoamaan
Pilko sipulit pieniksi ja kuullota ne pannulla rasvassa.
Valuta sienistä nestettä pois ja kaada ne pannulle.

Laita pastavesi kiehumaan.
Kun olet paistanut sienet ja sipulit melko kuiviksi ts. liotus nestettä ei enää ole pannulla lisää joukkoon suolaa ja pippuria sekä kerma.

Kun pasta on al denteä, kypsää mutta napakkaa, kaada siitä vesi pois.
Sekoita pasta ja kastike keskenään, koristele persiljalla, lisää tarvittaessa joukkoon öljyä.
Tarjoa parmesaanin kanssa.

Ei kommentteja: