tiistai 11. joulukuuta 2012

Nakkikranssi


Nakkikranssi

3 levyä torttutaikinaa
12 kpl nakkeja
mozzarellaa
cheddaria
ketsuppia
kananmunaa voiteluun

Leikkaa sulanut tortutaikina levy 4 osaan.
Laita palasille aavistus ketsuppia ja muutama hippu jompaa kumpaa juustoa.
Laita joka toiseen palaan cheddaria ja joka toiseen mozzarellaa.
Kääri taikina nakin ympärille.
Asettele nakit kranssiksi.
Voitele taikina kananmunalla.
Paista uunissa 225 asteessa 10-15 minuuttia.

4 kommenttia:

Merituuli kirjoitti...

en kestä - hieno!

Satu -Tsajut kirjoitti...

Ainakin se oli maukas :)

Mirtsi kirjoitti...

Onpas hauska toteutus :D

Satu kirjoitti...

Kranssia oli hivenen haastavaa siirtää tarjoiluastiaan, mutta muutoin se oli helppo ruoka :)